Снимка: PexelsБлагоевград отмени част от ограниченията, които въведе вчера. Фитнес залите

...
Снимка: PexelsБлагоевград отмени част от ограниченията, които въведе вчера. Фитнес залите
Коментари Харесай

Само след ден: Благоевград отмени затварянето на фитнеси и молове

Снимка: Pexels

Благоевград анулира част от рестриктивните мерки, които вкара през вчерашния ден. Фитнес залите и комерсиалните центрове ще работят, само че с понижен потенциал, лимитирано работно време и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, заяви шефът на РЗИ Благоевград доктор Калоян Калоянов.

Обектите бяха затворени през вчерашния ден след решение на Областния спешен щаб поради нараствания брой болни и приети в болница пациенти с COVID-19. Това провокира неодобрение. Собственици, инструктори и спортуващи, се събраха на митинг пред регионалната администрация в Благоевград. 

Решението тези обекти още веднъж да отворят е взето след извършена среща сред заинтригуваните страни и здравните управляващи.

Останалите ограничавания, разказани в заповедта на РЗИ-Благоевград, остават. Забраняват се събитията навън и закрито, затварят се кината, театрите, школите и други. А учениците от 5 до 12 клас минават на отдалечена форма на образование. Заведенията остават отворени, само че ще работят до 22:00 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР